兼职吧 > 考试真题 > 四级真题 > 正文

2012MBA英语真题和解析

来源:www.jianzhi8.com发布时间:2012-12-12 浏览:1389次

Section 1 Use of Eninglish
Directions :
Millions of Americans and foreigners see GI.Joe as a mindless war toy ,the symbol of American military adventurism, but that’s not how it used to be .To the men and women who 1 )in World War II and the people they liberated ,the GI.was the 2) man grown into hero ,the pool farm kid torn away from his home ,the guy who 3) all the burdens of battle ,who slept in cold foxholes,who went without the 4) of food and shelter ,who stuck it out and drove back the Nazi reign of murder .this was not a volunteer soldier ,not someone well paid ,5) an average guy ,up 6 )the best trained ,best equipped ,fiercest ,most brutal enemies seen in centuries。
His name is not much.GI. is just a military abbreviation 7) Government Issue ,and it was on all of the article 8) to soldiers .And Joe? A common name for a guy who never 9) it to the top .Joe Blow ,Joe Magrac …a working class name.The United States has 10) had a president or vicepresident or secretary of state Joe。
GI .joe had a (11)career fighting German ,Japanese , and Korean troops . He appers as a character ,or a (12 ) of american personalities, in the 1945 movie The Story of GI. Joe, based on the last days of war correspondent Ernie Pyle. Some of the soldiers Pyle(13)portrayde themselves in the film. Pyle was famous for covering the (14)side of the warl, writing about the dirt-snow –and-mud soldiers, not how many miles were(15)or what towns were captured or liberated, His reports(16)the “willie” cartoons of famed Stars and Stripes artist Bill Maulden. Both men(17)the dirt and exhaustion of war, the (18)of civilization that the soldiers shared with each other and the civilians: coffee, tobacco, whiskey, shelter, sleep. (19)Egypt, France, and a dozen more countries, G.I. Joe was any American soldier,(20)the most important person in their lives。
1.[A] performed [B]served [C]rebelled [D]betrayed
2.[A] actual [B]common [C]special [D]normal
3.[A]bore [B]cased [C]removed [D]loaded
4.[A]necessities [B]facilitice [C]commodities [D]propertoes
5.[A]and [B]nor [C]but [D]hence
6.[A]for [B]into [C] form [D]against
7.[A]meaning [B]implying [C]symbolizing [D]claiming
8.[A]handed out [B]turn over [C]brought back [D]passed down
9.[A]pushed [B]got [C]made [D]managed
10.[A]ever [B]never [C]either [D]neither
11.[A]disguised [B]disturbed [C]disputed [D]distinguished
12.[A]company [B]collection [C]community [D]colony
13.[A]employed [B]appointed [C]interviewed [D]questioned
14.[A]ethical [B]military [C]political [D]human
15.[A]ruined [B]commuted [C]patrolled [D]gained
16.[A]paralleled [B]counteracted [C]duplicated [D]contradicted
17.[A]neglected [B]avoided [C]emphasized [D]admired
18.[A]stages [B]illusions [C]fragments [D]advancea
19.[A]With [B]To [C]Among [D]Beyond
20.[A]on the contrary [B] by this means [C]from the outset [D]at that point

 

 

答案
完形填空
1.B 2.B 3.A 4.A 5.C
6.B 7.C 8.A 9.D 10.B
11.D 12.B 13.C 14.D 15.B
16.A 17.C 18.B 19.B 20.D

 

 

文章来源于兼职吧:http://www.jianzhi8.com/edu/8806.html