兼职吧 > 考试真题 > 六级真题 > 正文

2006年6月大学英语六级真题及参考答案

来源:原版英语学习网发布时间:2012-09-26 浏览:1481次

Part I Listening Comprehension (20 minutes)

Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

1.

A) She met with Thomas just a few days ago.

B) She can help with the orientation program.

C) She is not sure she can pass on the message.

D) She will certainly try to contact Thomas.

2.

A) Set the dinner table.

B) Change the light bulb.

C) Clean the dining room.

D) Hold the ladder for him.

3.

A) He’d like a piece of pie.

B) He’d like some coffee.

C) He’d rather stay in the warm room.

D) He’s just had dinner with his friends.

4.

A) He has managed to sell a number of cars.

B) He is contented with his current position.

C) He might get fired.

D) He has lost his job.

5.

A) Tony’s secretary.

B) Paul’s girlfriend.

C) Paul’s colleague.

D) Tony’s wife.

6.

A) He was fined for running a red light.

B) He was caught speeding on a fast lane.

C) He had to run quickly to get the ticket.

D) He made a wrong turn at the intersection.

7.

A) He has learned a lot from his own mistakes.

B) He is quite experienced in taming wild dogs.

C) He finds reward more effective than punishment.

D) He thinks it important to master basic training skills.

8.

A) At a bookstore.

B) At the dentist’s.

C) In a restaurant.

D) In the library.

9.

A) He doesn’t want Jenny to get into trouble.

B) He doesn’t agree with the woman’s remark.

C) He thinks Jenny’s workload too heavy at college.

D) He believes most college students are running wild.

10.

A) It was applaudable.

B) It was just terrible.

C) The actors were enthusiastic.

D) The plot was funny enough.

 

Section B Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

Passage One Questions 11 to 13 are based on the passage you have just heard.

11.

A) Social work.

B) Medical care.

C) Applied physics.

D) Special education.

12.

A) The timely advice from her friends and relatives.

B) The two-year professional training she received.

C) Her determination to fulfill her dream.

D) Her parents’ consistent moral support.

13.

A) To get the funding for the hospitals.

B) To help the disabled children there.

C) To train therapists for the children there.

D) To set up an institution for the handicapped.

 

Passage Two Questions 14 to 17 are based on the passage you have just heard.

14.

A) At a country school in Mexico.

B) In a mountain valley of Spain.

C) At a small American college.

D) In a small village in Chile.

15.

A) By expanding their minds and horizons.

B) By financing their elementary education.

C) By setting up a small primary school.

D) By setting them an inspiring example.

16.

A) She wrote poetry that broke through national barriers.

B) She was a talented designer of original school curriculums.

C) She proved herself to be an active and capable stateswoman.

D) She made outstanding contributions to children’s education.

17.

A) She won the 1945 Nobel Prize in Literature.

B) She was the first woman to win a Nobel Prize.

C) She translated her books into many languages.

D) She advised many statesmen on international affairs.

 

Passage Three Questions 18 to 20 are based on the passage you have just heard.

18.

A) How animals survive harsh conditions in the wild.

B) How animals alter colors to match their surroundings.

C) How animals protect themselves against predators.

D) How animals learn to disguise themselves effectively.

19.

A) Its enormous size.

B) Its plant-like appearance.

C) Its instantaneous response.

D) Its offensive smell.

20.

A) It helps improve their safety.

B) It allows them to swim faster.

C) It helps them fight their predators.

D) It allows them to avoid twists and turns.

 

Part II Reading Comprehension (35 minutes)

Directions: There are 4 passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A), B), C) and D). You should decide on the best choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

Passage One Questions 21 to 25 are based on the following passage.

There are good reasons to be troubled by the violence that spreads throughout the media. Movies, Television and video games are full of gunplay and bloodshed, and one might reasonably ask what’s wrong with a society that presents videos of domestic violence as entertainment. Most researchers agree that the causes of real-world violence are complex. A 1993 study by the U.S. National Academy of Sciences listed “biological, individual, family, peer, school, and community factors” as all playing their parts. Viewing abnormally large amounts of violent television and video games may well contribute to violent behavior in certain individuals. The trouble comes when researchers downplay uncertainties in their studies or overstate the case for causality (因果关系). Skeptics were dismayed several years ago when a group of societies including the American Medical Association tried to end the debate by issuing a joint statement: “At this time, well over 1,000 studies... point overwhelmingly to a causal connection between media violence and aggressive behavior in some children.” Freedom-of-speech advocates accused the societies of catering to politicians, and even disputed the number of studies (most were review articles and essays, they said). When Jonathan Freedman, a social psychologist at the University of Toronto, reviewed the literature, he found only 200 or so studies of television-watching and aggression. And when he weeded out “the most doubtful measures of aggression”, only 28% supported a connection. The critical point here is causality. The alarmists say they have proved that violent media cause aggression. But the assumptions behind their observations need to be examined. When labeling games as violent or non-violent, should a hero eating a ghost really be counted as a violent event? And when experimenters record the time it takes game players to read ‘aggressive’ or ‘non-aggressive’ words from a list, can we be sure what they are actually measuring? The intent of the new Harvard Center on Media and Child Health to collect and standardize studies of media violence in order to compare their methodologies, assumptions and conclusions is an important step in the right direction. Another appropriate step would be to tone down the criticism until we know more. Several researchers write, speak and testify quite a lot on the threat posed by violence in the media. That is, of course, their privilege. But when doing so, they often come out with statements that the matter has now been settled, drawing criticism from colleagues. In response, the alarmists accuse critics and news reporters of being deceived by the entertainment industry. Such clashes help neither science nor society.

21. Why is there so much violence shown in movies, TV and video games?

A) There is a lot of violence in the real world today.

B) Something has gone wrong with today’s society.

C) Many people are fond of gunplay and bloodshed.

D) Showing violence is thought to be entertaining.

22. What is the skeptics (Line 3. Para. 3) view of media violence?

A) Violence on television is a fairly accurate reflection of real-world life.

B) Most studies exaggerate the effect of media violence on the viewers.

C) A causal relationship exists between media and real-world violence.

D) The influence of media violence on children has been underestimated.

23. The author uses the term “alarmists” (Line 1. Para. 5) to refer to those who ________.

A) use standardized measurements in the studies of media violence

B) initiated the debate over the influence of violent media on reality

C) assert a direct link between violent media and aggressive behavior

D) use appropriate methodology in examining aggressive behavior

24. In refuting the alarmists, the author advances his argument by first challenging ________.

A) the source and amount of their data

B) the targets of their observation

C) their system of measurement

D) their definition of violence

25. What does the author think of the debate concerning the relationship between the media and violence?

A) More studies should be conducted before conclusions are drawn.

B) It should come to an end since the matter has now been settled.

C) The past studies in this field have proved to be misleading.

D) He more than agrees with the views held by the alarmists.

 

Passage Two Questions 26 to 30 are based on the following passage.

You’re in trouble if you have to buy your own brand-name prescription drugs. Over the past decade, prices leaped by more than double the inflation rate. Treatments for chronic conditions can easily top $2,000 a month-no wonder that one in four Americans can’s afford to fill their prescriptions. The solution? A hearty chorus of “O Canada.” North of the border, where price controls reign, those same brand-name drugs cost 50% to 80% less. The Canadian option is fast becoming a political wake-up call, “If our neighbors can buy drugs at reasonable prices, why can’t we? Even to whisper that thought provokes anger. “Un-American!” And-the propagandists’ trump card (王牌)—“Wreck our brilliant health-care system.” Supersize drug prices, they claim, fund the research that sparks the next generation of wonder drugs. No sky-high drug price today, no cure for cancer tomorrow. So shut up and pay up. Common sense tells you that’s a false alternative. The reward for finding, say, a cancer cure is so huge that no one’s going to hang it up. Nevertheless, if Canada-level pricing came to the United States, the industry’s profit margins would drop and the pace of new-drug development would slow. Here lies the American dilemma. Who is all this splendid medicine for? Should our health-care system continue its drive toward the best of the best, even though rising numbers of patients can’t afford it? Or should we direct our wealth toward letting everyone in on today’s level of care? Measured by saved lives, the latter is almost certainly the better course. To defend their profits, the drug companies have warned Canadian wholesalers and pharmacies (药房) not to sell to Americans by mail, and are cutting back supplies to those who dare. Meanwhile, the administration is playing the fear card. Officials from the Food and Drug Administration will argue that Canadian drugs might be fake, mishandled, or even a potential threat to life. Do bad drugs fly around the Internet? Sure-and the more we look, the more we’ll find, But I haven’t heard of any raging epidemics among the hundreds of thousands of people buying crossborder. Most users of prescription drugs don’t worry about costs a lot. They’re sheltered by employee insurance, owing just a $20 co-pay. The financial blows rain, instead, on the uninsured, especially the chronically ill who need expensive drugs to live, This group will still include middle-income seniors on Medicare, who’ll have to dig deeply into their pockets before getting much from the new drug benefit that starts in 2006.

26. What is said about the consequence of the rocketing drug prices in the U.S.?

A) A quarter of Americans can’t afford their prescription drugs.

B) Many Americans can’t afford to see a doctor when they fall ill.

C) Many Americans have to go to Canada to get medical treatment.

D) The inflation rate has been more than doubled over the years.

27. It can be inferred that America can follow the Canadian model and curb its soaring drug prices by ________.

A) encouraging people to buy prescription drugs online

B) extending medical insurance to all its citizens

C) importing low-price prescription drugs from Canada

D) exercising price control on brand-name drugs

28. How do propagandists argue for the U.S. drug pricing policy?

A) Low prices will affect the quality of medicines in America.

B) High prices are essential to funding research on new drugs.

C) Low prices will bring about the anger of drug manufacturers.

D) High-price drugs are indispensable in curing chronic diseases.

29. What should be the priority of America’s health-care system according to the author?

A) To resolve the dilemma in the health-care system.

B) To maintain America’s lead in the drug industry.

C) To allow the vast majority to enjoy its benefits.

D) To quicken the pace of new drug development.

30. What are American drug companies doing to protect their high profits?

A) Labeling drugs bought from Canada as being fakes.

B) Threatening to cut back funding for new drug research.

C) Reducing supplies to uncooperative Canadian pharmacies.

D) Attributing the raging epidemics to the ineffectiveness of Canadian drugs.

 

Passage Three Questions 31 to 35 are based on the following passage.

Age has its privileges in America. And one of the more prominent of them is the senior citizen discount. Anyone who has reached a certain age—in some cases as low as 55—is automatically entitled to a dazzling array of price reductions at nearly every level of commercial life. Eligibility is determined not by one’s need but by the date on one’s birth certificate. Practically unheard of a generation ago, the discounts have become a routine part of many businesses—as common as color televisions in motel rooms and free coffee on airliners. People with gray hair often are given the discounts without even asking for them;yet, millions of Americans above age 60 are healthy and solvent (有支付能力的). Businesses that would never dare offer discounts to college students or anyone under 30 freely offer them to older Americans. The practice is acceptable because of the widespread belief that “elderly” and “needy” are synonymous (同义的). Perhaps that once was true, but today elderly Americans as a group have a lower poverty rate than the rest of the population. To be sure, there is economic diversity within the elderly, and many older Americans are poor, But most of them aren’t. It is impossible to determine the impact of the discounts on individual companies. For many firms, they are a stimulus to revenue. But in other cases the discounts are given at the expense, directly or indirectly, of younger Americans. Moreover, they are a direct irritant in what some politicians and scholars see as a coming conflict between the generations. Generational tensions are being fueled by continuing debate over Social Security benefits, which mostly involves a transfer of resources from the young to the old. Employment is another sore point, Buoyed (支持) by laws and court decisions, more and more older Americans are declining the retirement dinner in favor of staying on the job-thereby lessening employment and promotion opportunities for younger workers. Far from a kind of charity they once were, senior citizen discounts have become a formidable economic privilege to a group with millions of members who don’t need them. It no longer makes sense to treat the elderly as a single group whose economic needs deserve priority over those of others. Senior citizen discounts only enhance the myth that older people can’t take care of themselves and need special treatment; and they threaten the creation of a new myth, that the elderly are ungrateful and taking for themselves at the expense of children and other age groups. Senior citizen discounts are the essence of the very thing older Americans are fighting against-discrimination by age.

31. We learn from the first paragraph that ________.

A) offering senior citizens discounts has become routine commercial practice

B) senior citizen discounts have enabled many old people to live a decent life

C) giving senior citizens discounts has boosted the market for the elderly

D) senior citizens have to show their birth certificates to get a discount

32. What assumption lies behind the practice of senior citizen discounts?

A) Businesses, having made a lot of profits, should do something for society in return.

B) Old people are entitled to special treatment for the contribution they made to society.

C) The elderly, being financially underprivileged, need humane help from society.

D) Senior citizen discounts can make up for the inadequacy of the Social Security system.

33. According to some politicians and scholars, senior citizen discounts will ________.

A) make old people even more dependent on society

B) intensify conflicts between the young and the old

C) have adverse financial impact on business companies

D) bring a marked increase in the companies revenues

34. How does the author view the Social Security system?

A) It encourages elderly people to retire in time.

B) It opens up broad career prospects for young people.

C) It benefits the old at the expense of the young.

D) It should be reinforced by laws and court decisions.

35. Which of the following best summarizes the author’s main argument?

A) Senior citizens should fight hard against age discrimination.

B) The elderly are selfish and taking senior discounts for granted.

C) Priority should be given to the economic needs of senior citizens.

D) Senior citizen discounts may well be a type of age discrimination.

 

Passage Four Questions 36 to 40 are based on the following passage.

In 1854 my great-grandfather, Morris Marable, was sold on an auction block in Georgia for $500. For his white slave master, the sale was just “business as usual.” But to Morris Marable and his heirs, slavery was a crime against our humanity. This pattern of human rights violations against enslaved African-Americans continued under racial segregation for nearly another century. The fundamental problem of American democracy in the 21st century is the problem of “structural racism” the deep patterns of socio-economic inequality and accumulated disadvantage that are coded by race, and constantly justified in public speeches by both racist stereotypes and white indifference. Do Americans have the capacity and vision to remove these structural barriers that deny democratic rights and opportunities to millions of their fellow citizens? This country has previously witnessed two great struggles to achieve a truly multicultural democracy. The First Reconstruction (1865-1877) ended slavery and briefly gave black men voting rights, but gave no meaningful compensation for two centuries of unpaid labor. The promise of “40 acres and a mule (骡子)”was for most blacks a dream deferred (尚未实现的). The Second Reconstruction (1954-1968), or the modern civil rights movement, ended legal segregation in public accommodations and gave blacks voting rights. But these successes paradoxically obscure the tremendous human costs of historically accumulated disadvantage that remain central to black Americans’ lives. The disproportionate wealth that most whites enjoy today was first constructed from centuries of unpaid black labor. Many white institutions, including some leading universities, insurance companies and banks, profited from slavery. This pattern of white privilege and black inequality continues today. Demanding reparations (赔偿) is not just about compensation for slavery and segregation. It is, more important, an educational campaign to highlight the contemporary reality of “racial deficits” of all kinds, the unequal conditions that impact blacks regardless of class. Structural racism’s barriers include “equity inequity.” the absence of black capital formation that is a direct consequence of America’s history. One third of all black households actually have negative net wealth. In 1998 the typical black family’s net wealth was $16,400, less than one fifth that of white families. Black families are denied home loans at twice the rate of whites. Blacks remain the last hired and first fired during recessions. During the 1990-91 recession, African-Americans suffered disproportionately. At Coca-Cola, 42 percent of employees who lost their jobs were blacks. At Sears, 54 percent were black, Blacks have significantly shorter life spans, in part due to racism in the health establishment. Blacks are statistically less likely than whites to be referred for kidney transplants or early-stage cancer surgery.

36. To the author, the auction of his great-grandfather is a typical example of ________.

A) crime against humanity

B) unfair business transaction

C) racial conflicts in Georgia

D) racial segregation in America

37. The barrier to democracy in 21st century America is ________.

A) widespread use of racist stereotypes

B) prejudice against minority groups

C) deep-rooted socio-economic inequality

D) denial of legal rights to ordinary blacks

38. What problem remains unsolved in the two Reconstructions?

A) Differences between races are deliberately obscured.

B) The blacks are not compensated for their unpaid labor.

C) There is no guarantee for blacks to exercise their rights.

D) The interests of blacks are not protected by law.

39. It is clear that the wealth enjoyed by most whites ________.

A) has resulted from business successes over the years

B) has been accompanied by black capital formation

C) has derived from sizable investments in education

D) has been accumulated from generations of slavery

40. What does the author think of the current situation regarding racial discrimination?

A) Racism is not a major obstacle to blacks’ employment.

B) Inequality of many kinds remains virtually untouched.

C) A major step has been taken towards reparations.

D) Little has been done to ensure blacks’ civil rights.

Part III Vocabulary (20 minutes)

Directions: There are 30 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A), B), C) and D). Choose the ONE answer that best completes the sentence. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

41. Because of the ________ of its ideas, the book was in wide circulation both at home and abroad.

A) originality

B) subjectivity

C) generality

D) ambiguity

42. With its own parliament and currency and a common ________ for peace, the European Union declared itself—in 11 official languages—open for business.

A) inspiration

B) assimilation

C) intuition

D) aspiration

43. America has now adopted more ________ European-style inspection systems, and the incidence of food poisoning is falling.

A) discrete

B) solemn

C) rigorous

D) autonomous

44. Mainstream pro-market economists all agree that competition is an ________ spur to efficiency and innovation.

A) extravagant

B) exquisite

C) intermittent

D) indispensable

45. In the late 19th century, Jules Verne, the master of science fiction, foresaw many of the technological wonders that are ________ today.

A) transient

B) commonplace

C) implicit

D) elementary

46. I was so ________ when I used the automatic checkout lane in the supermarket for the first time.

A) immersed

B) assaulted

C) thrilled

D) dedicated

47. His arm was ________ from the shark’s mouth and reattached, but the boy, who nearly died, remained in a delicate condition.

A) retrieved

B) retained

C) repelled

D) restored

48. Bill Gates and Walt Disney are two people America has ________ to be the Greatest American.

A) appointed

B) appeased

C) nicknamed

D) dominated

49. The ________ majority of citizens tend to believe that the death penalty will help decrease the crime rate.

A) overflowing

B) overwhelming

C) prevalent

D) premium

50. We will also see a ________ increase in the number of televisions per household, as small TV displays are added to clocks, coffee makers and smoke detectors.

A) startling

B) surpassing

C) suppressing

D) stacking

51. The advance of globalization is challenging some of our most ________ values and ideas, including our idea of what constitutes “home”.

A) enriched

B) enlightened

C) cherished

D) chartered

52. Researchers have discovered that ________ with animals in an active way may lower a person’s blood pressure.

A) interacting

B) integrating

C) migrating

D) merging

53. The Beatles, the most famous British band of the 1960s, traveled worldwide for many years, ________ cultural barriers.

A) transporting

B) transplanting

C) transferring

D) transcending

54. In his last years, Henry suffered from a disease that slowly ________ him of much of his sight.

A) relieved

B) jeopardized

C) deprived

D) eliminated

55. Weight lifting, or any other sport that builds up your muscles, can make bones become denser and less ________ to injury.

A) attached

B) prone

C) immune

D) reconciled

56. He has ________ to museums hundreds of his paintings as well as his entire personal collection of modern art.

A) ascribed

B) attributed

C) designated

D) donated

57. Erik’s website contains ________ photographs and hundreds of articles and short videos from his trip around the globe.

A) prosperous

B) gorgeous

C) spacious

D) simultaneous

58. Optimism is a ________ shown to be associated with good physical health, less depression and longer life.

A) trail

B) trait

C) trace

D) track

59. The institution has a highly effective program which helps first-year students make a successful ________ into college life.

A) transformation

B) transmission

C) transition

D) transaction

60. Philosophers believe that desire, hatred and envy are “negative emotions” which ________ the mind and lead it into a pursuit of power and possessions.

A) distort

B) reinforce

C) exert

D) scramble

61. The term “glass ceiling” was first used by the Wall Street Journal to describe the apparent barriers that prevent women from reaching the top of the corporate ________.

A) seniority

B) superiority

C) height

D) hierarchy

62. Various efforts have been made over the centuries to predict earthquakes, including observing lights in the sky and ________ animal behavior.

A) abnormal

B) exotic

C) absurd

D) erroneous

63. Around 80 percent of the ________ characteristics of most white Britons have been passed down from a few thousand Ice Age hunters.

A) intelligible

B) random

C) spontaneous

D) genetic

64. Picasso gained popularity in the mid-20th century, which was ________ of a new attitude towards modern art.

A) informative

B) indicative

C) exclusive

D) expressive

65. The country was an island that enjoyed civilized living for a thousand years or more with little ________ from the outside world.

A) disturbance

B) discrimination

C) irritation

D) irregularity

66. Fashion designers are rarely concerned with vital things like warmth, comfort and ________.

A) stability

B) capability

C) durability

D) availability

67. Back in the days when people traveled by horse and carriage, Karl Benz ________ the world with his extraordinary three-wheeled motor vehicle.

A) inhibited

B) extinguished

C) quenched

D) stunned

68. If we continue to ignore the issue of global warming, we will almost certainly suffer the ________ effects of climatic changes worldwide.

A) dubious

B) drastic

C) trivial

D) toxic

69. According to the theory of evolution, all living species are the modified ________ of earlier species.

A) descendants

B) dependants

C) defendants

D) developments

70. The panda is an endangered species, which means that it is very likely to become ________ without adequate protection.

A) intact

B) insane

C) extinct

D) exempt

Part IV Error Correction (15 minutes)

Directions: This part consists of a short passage. In this passage, there are altogether 10 mistakes, one in each numbered line. You may have to change a word, add a word or delete a word. Mark out the mistakes and put the corrections in the blanks provided. If you change a word, cross it out and write the correct word in the corresponding blank. If you add a word, put an insertion make (^) in the right place and write the missing world in the blank. If you delete a word, cross it out and put a slash (/) in the blank.

注意:题目印刷在答题卡上,请用黑色字迹签字笔在答题卡上作答。

Example: Television is rapidly becoming the literature of our periods╱.

1. time/times/period Many of the arguments having╱ used for the study of literature as 2. _______\_______ a school subject are valid for ∧ study of television. 3. ______the______ Until recently, dyslexia and other reading problems were a mystery to most teachers and parents. As a result, too many kids passed through school without master the printed page. (S1) Some were treated as mentally deficient: many were left functionally illiterate (文盲的),unable to ever meet their potential. But in the last several years, there’s been a revolution in that we’ve learned about reading and dyslexia. (S2) Scientists are using a variety of new imaging techniques to watch the brain at work. Their experiments have shown that reading disorders are most likely the result of what is, in an effect, (S3) faulty wiring in the brain—not lazy, stupidity or a poor home (S4) environment. There’s also convincing evidence which dyslexia (S5) is largely inherited. It is now considered a chronic problem for some kids, not just a “phase”. Scientists have also discarded another old stereotype that almost all dyslexics are boys. Studies indicate that many girls are affecting as well (S6) and not getting help. At same time, educational researchers have come up (S7) with innovative teaching strategies for kids who are having trouble learning to read. New screening tests are identifying children at risk before they get discouraged by year of (S8) frustration and failure. And educators are trying to get the message to parents that they should be on the alert for the first signs of potential problems. It’s an urgent mission. Mass literacy is a relative new (S9) social goal. A hundred years ago people didn’t need to be good readers in order to earn a living. But in the Information Age, no one can get by with knowing how to read well and (S10) understand increasingly complex material. Part V Writing (30 minutes) Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled Traveling Abroad. You should write at least 150 words based on the chart and outline give below: Number of people in City X traveling abroad in 1995, 2000 and 2005 近十年来X市有越来越多的人选择出境旅游出现这种现象的原因这种现象可能产生的影响 Traveling Abroad

 

2006年6月六级参考答案

Part I 1. C 2. D 3. B 4. C 5. D 6. A 7. C 8. B 9. B 10. A 11. B 12. C 13. B 14. D 15. A 16. D 17. A 18. C 19. B 20. A Part II 21. D 22. B 23. C 24. D 25. A 26. A 27. D 28. B 29. C 30. C 31. A 32. C 33. B 34. C 35. D 36. A 37. C 38. B 39. D 40. B Part III 41. A 42. D 43. C 44. D 45. B 46. C 47. A 48. D 49. B 50. A 51. C 52. A 53. D 54. C 55. B 56. D 57. B 58. B 59. C 60. A 61. D 62. A 63. D 64. B 65. A 66. C 67. D 68. B 69. A 70. C Part IV S1. master → mastering S2. that → what S3. in an effect → 去掉an S4. lazy → laziness S5. which → that S6. affecting → affected S7. at same time → same前加the S8. year → years S9. relative → relatively S10. with → without


 
文章来源于兼职吧:http://www.jianzhi8.com/edu/7273.html