兼职吧 > 考试真题 > 四级真题 > 正文

07年英语四级真题及答案

来源:原版英语学习网发布时间:2012-08-01 浏览:1303次

2007年6月23日大学英语四级(CET-4)真题试卷

Part I Writing (30 minutes)

注意:此部分试题在答题卡1上。


Directions:   For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Welcome to our club. You should write at least 120 words following the outline given bellow:


欢迎辞,欢迎加入俱乐部。


标题:Welcome to our club


书写提纲:


1.     表达你的欢迎;


2.     对你们俱乐部作一个简要介绍。


Part II Reading Comprehension (Skimming and Scanning) (15 minutes)

Directions:   In this part, you will have 15 minutes to go over the passage quickly and answer the questions on Answer Sheet 1.


For questions 1-7, mark


Y (for YES)                             if the statement agrees with the information given in the passage;


N (for NO)                              if statement contradicts the information given in the passage;


NG (for NOT GIVEN)           if the information is not given in the passage.


For question 8-10, complete the sentences with the information given in the passage.


Protect Your Privacy When Job-hunting Online


Identity theft and identity fraud are terms used to refer to all types of crime in which someone wrongfully obtains and uses another person’s personal data in some way that involves fraud or deception, typically for economic gain.


The numbers associated with identity theft are beginning to add up fast these days. A recent General Accounting Office report estimates that as many as 750,000 Americans are victims of identity theft every year. And that number may be low, as many people choose not to report the crime even if they know they have been victimized.


Identity theft is “an absolute epidemic,” states Robert Ellis Smith, a respected author and advocate of privacy. “It’s certainly picked up in the last four or five years. It’s worldwide. It affects everybody, and there’s very little you can do to prevent it and, worst of all, you can’t detect it until it’s probably too late.”


Unlike your fingerprints, which are unique to you and cannot be given to someone else for their use, you personal data, especially your social security number, your bank account or credit card number, your telephone calling card number, and other valuable identifying data, can be used, if they fall into the wrong hands, to personally profit at your expense. In the United States and Canada, for example, many people have reported that unauthorized persons have taken funds out of their bank or financial accounts, or, in the worst cases, taken over their identities altogether, running up vast debts and committing crimes while using the victims’ names. In many cases, a victim’s losses may included not only out-of-pocket financial losses, but substantial additional financial costs associated with trying to restore his reputation in the community and correcting erroneous information for which the criminal is responsible.


According to the FBI, identity theft is the number one fraud committed on the Internet. So how do job seekers protect themselves while continuing to circulate their resumes online? The key to a successful online job search is learning to manager the risks. Here are some tips for staying safe while conducting a job search on the Internet.


1. Check for a privacy policy.


If you are considering posting your resume online, make sure the job search site your are considering has a privacy policy, like CareerBuilder.com. The policy should spell out how your information will be used, stored and whether or not it will be shared. You may want to think twice about posting your resume on a site that automatically shares your information with others. You could be opening yourself up to unwanted calls from solicitors (推销员).


When reviewing the site’s privacy policy, you’ll be able to delete your resume just as easily as you posted it. You won’t necessarily want your resume to remain out there on the Internet once you land a job. Remember, the longer your resume remains posted on a job board, the more exposure, both positive and not-so-positive, it will receive.


2. Take advantage of site features.


Lawful job search sites offer levels of privacy protection. Before posting your resume, carefully consider your job search objective and the level of risk you are willing to assume.


CareerBuilder.com, for example, offers three levels of privacy from which job seekers can choose. The first is standard posting. This option gives job seekers who post their resumes the most visibility to the broadest employer audience possible.


The second is anonymous (匿名的) posting. This allows job seekers the same visibility as those in the standard posting category without any of their contact information being displayed. Job seekers who wish to remain anonymous but want to share some other information may choose which pieces of contact information to display.


The third is private posting. This option allows a job seeker to post a resume without having it searched by employers. Private posting allows job seekers to quickly and easily apply for jobs that appear on CareerBuilder.com without retyping their information.


3. Safeguard your identity.


Career experts say that one of the ways job seekers can stay safe while using the Internet to search out jobs is to conceal their identities. Replace your name on your resume with a generic (泛指的) identifier, such as “Intranet Developer Candidate,” or “Experienced Marketing Representative.”


You should also consider eliminating the name and location of your current employer. Depending on your title, it may not be all that difficult to determine who you are once the name of your company is provided. Use a general description of the company such as “Major auto manufacturer,” or “International packaged goods supplier.”


If your job title is unique, consider using the generic equivalent instead of the exact title assigned by your employer.


4. Establish and email address for your search.


Another way to protect your privacy while seeking employment online is to open up an email account specifically for your online job search. This will safeguard your existing email box in the event someone you don’t know gets hold of your email address and shares it with others.


Using an email address specifically for you job search also eliminates the possibility that you will receive unwelcome emails in your primary mailbox. When naming your new email address, be sure that it doesn’t contain references to your name or other information that will give away your identity. The best solution is an email address that is relevant to the job you are seeking such as [email protected]


5. Protect your reference.


If your resume contains a section with the names and contact information of your references, take it out. There’s no sense in safeguarding your information while sharing private contact information of your references.


6. Keep confidential (机密的) information confidential.


Do not, under any circumstances, share your social security, driver’s license, and bank account numbers or other personal information, such as race or eye color. Honest employers do not need this information with an initial application. Don’t provide this even if they say they need it in order to conduct a background check. This is one of the oldest tricks in the book – don’t fall for it.


注意:此部分试题请在答题卡1上作答。


1.     Robert Ellis Smith believes identity theft is difficult to detect and one can hardly do anything to prevent it.


2.     In many cases, identity theft not only causes the victims’ immediate financial losses but costs them a lot to restore their reputation.


3.     Identity theft is a minor offence and its harm has been somewhat overestimated.


4.     It is important that your resume not stay online longer than is necessary.


5.     Of the three options offered by CareerBuilder.com in Suggestion 2, the third one is apparently most strongly recommended.


6.     Employers require applicants to submit very personal information on background checks.


7.     Applicants are advised to use generic names for themselves and their current employers when seeking employment online.


8.     Using a special email address in the job search can help prevent your from receiving ________.


9.     To protect your references, you should not post online their ________.


10.   According to the passage, identity theft is committed typically for ________.


Part III Listing Comprehension (35 minutes)

Section A

Directions:   In this section, you will hear 8 short conversations and 2 long conversations. At the end of each conversation, one or more questions will be asked about what was said. Both the conversation and the questions will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer, then mark the corresponding letter on Answer Sheet 2 with a single line though the centre.


注意:此部分答题在答题卡2上作答。


11.   A) It could help people of all ages to avoid cancer.


B) It was mainly meant for cancer patients.


C) It might appeal more to viewers over 40.


D) It was frequently interrupted by commercials.


12.   A) The man is fond of traveling.


B) The woman is a photographer.


C) The woman took a lot of pictures at the contest.


D) The man admires the woman’s talent in writing.


13.   A) The man regrets being absent-minded.


B) The woman saved the man some trouble.


C) The man placed the reading list on a desk.


D) The woman emptied the waste paper basket.


14.   A) He quit teaching in June.


B) He has left the army recently.


C) He opened a restaurant near the school.


D) He has taken over his brother’s business.


15.   A) She seldom reads books from cover to cover.


B) She is interested in reading novels.


C) She read only part of the book.


D) She was eager to know what the book was about.


16.   A) She was absent all week owing to sickness.


B) She was seriously injured in a car accident.


C) She called to say that her husband had been hospitalized.


D) She had to be away from school to attend to her husband.


17.   A) The speakers want to rent the Smiths’ old house.


B) The man lives two blocks away from the Smiths.


C) The woman is not sure if she is on the right street.


D) The Smiths’ new house is not far from their old one.


18.   A) The man had a hard time finding a parking space.


B) The woman found they had got to the wrong spot.


C) The woman was offended by the man’s late arrival.


D) The man couldn’t find his car in the parking lot.


Questions 19 to 22 are based on the conversation you have just heard.


19.   A) The hotel clerk had put his reservation under another name.


B) The hotel clerk insisted that he didn’t make any reservation.


C) The hotel clerk tried to take advantage of his inexperience.


D) The hotel clerk couldn’t find his reservation for that night.


20.   A) A grand wedding was being held in the hotel.


B) There was a conference going on in the city.


C) The hotel was undergoing major repairs.


D) It was a busy season for holiday-makers.


21.   A) It was free of charge on weekends.


B) It had a 15% discount on weekdays.


C) It was offered to frequent guests only.


D) It was 10% cheaper than in other hotels.


22.   A) Demand compensation from the hotel.


B) Ask for an additional discount.


C) Complain to the hotel manager.


D) Find a cheaper room in another hotel.


Questions 23 to 25 are based on the conversation you have just heard.


23.   A) An employee in the city council at Birmingham.


B) Assistant Director of the Admissions Office.


C) Head of the Overseas Students Office.


D) Secretary of Birmingham Medical School.


24.   A) Nearly fifty percent are foreigners.


B) About fifteen percent are from Africa.


C) A large majority are from Latin America.


D) A small number are from the Far East.


25.   A) She will have more contact with students.


B) It will bring her capability into fuller play.


C) She will be more involved I policy-making.


D) It will be less demanding than her present job.


Section B

Directions:   In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet 2 with a single line through the centre.


Passage One

Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.


26.   A) Her parents thrived in the urban environment.


B) Her parents left Chicago to work on a farm.


C) Her parents immigrated  to America.


D) Her parents set up an ice-cream store.


27.   A) He taught English in Chicago.


B) He was crippled in a car accident.


C) He worked to become an executive.


D) He was born with a limp.


28.   A) She was fond of living an isolated life.


B) She was fascinated by American culture.


C) She was very generous in offering help.


D) She was highly devoted to her family.


Passage Two

Questions 29 to 32 are based on the passage you have just heard.


29.   A) He suffered a nervous breakdown.


B) He was wrongly diagnosed.


C) He was seriously injured.


D) He developed a strange disease.


30.   A) He was able to talk again.


B) He raced to the nursing home.


C) He could tell red and blue apart.


D) He could not recognize his wife.


31.   A) Twenty-nine days.


B) Two and a half months.


C) Several minutes.


D) Fourteen hours.


32.   A) They welcomed the publicity in the media.


B) The avoided appearing on television.


C) They released a video of his progress.


D) They declined to give details of his condition.


Passage Three

Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.


33.   A) For people to share ideas and show farm products.


B) For officials to educate the farming community.


C) For farmers to exchange their daily necessities.


D) For farmers to celebrate their harvests.


34.   A) By bringing an animal rarely seen on nearby farms.


B) By bringing a bag of grain in exchange for a ticket.


C) By offering to do  volunteer work at the fair.


D) By performing a special skill at the entrance.


35.   A) They contribute to the modernization of American farms.


B) They help to increase the state governments’ revenue.


C) They provide a stage for people to give performances.


D) They remind Americans of the importance of agriculture.


Section C

Directions:   In this section, you will hear a passage three times. When the passage is read for the first time, you should listen carefully for its general idea. When the passage is read for the second time, you are required to fill in the blanks numbered from 36 to 43 with the exact words you have just heard. For blanks numbered from 44 to 46 you are required to fill in the missing information. For these blanks, you can either use the exact words you have just heard or write down the main points in your own words. Finally, when the passage is read for the third time, you should check what you have written.


注意:此部分试题在答题卡2上;请在答题卡2上作答。


Students’ pressure sometimes comes from their parents. Most parents are well (36) ________, but some of them aren’t very helpful with the problems their sons and daughters have in (37) ________ to college, and a few of them seem to go out of their way to add to their children’s difficulties.


For one thing, parents are often not (38) ________ of the kinds of problems their children face. They don’t realize that the (39) ________ is keener, that the required (40) ________ of work are higher, and that their children may not be prepared for the change. (41) ________ to seeing A’s and B’s on high school report cards, they may be upset when their children’s first (42) ________ college grades are below that level. At their kindest, they may gently (43) ________ why John or Mary isn’t doing better, whether he or she is trying as hard as he or she should, and so on. (44) ________________________________.


Sometimes parents regard their children as extensions of themselves and (45) ________________________________. In their involvement and identification with their children, they forget that everyone is different and that each person must develop in his or her own way. They forget that their children, (46) ________________________________.


Part IV Reading Comprehension (reading in depth) (25 minutes)

Section A

Directions:   In this section, there is a passage with ten blanks. You are required to select one word for each blank from a list of choices given in a word bank following the passage. Read the passage through carefully before making your choices. Each choice in bank is identified by a letter. Please mark the corresponding letter for each item on Answer Sheet 2 with a single line through the centre. You may not use any of the words in the bank more than once.


Questions 47 to 56 are based on the following passage.


Years ago, doctors often said that pain was a normal part of life. In particular, when older patients __47__ of pain, they were told it was a natural part of aging and they would have to learn to live with it.


Times have changed. Today, we take pain __48__. Indeed, pain is now considered the fifth vital sign, as important as blood pressure, temperature, breathing rate and pulse in __49__ a person’s well-being. We know that chronic (慢性的) pain can disrupt (扰乱) a person’s life, causing problems that __50__ from missed work to depression.


That’s why a growing number of hospitals now depend upon physicians who __51__ in pain medicine. Not only do we evaluate the cause of the pain, which can help us treat the pain better, but we also help provide comprehensive therapy for depression and other psychological and social __52__ related to chronic pain. Such comprehensive therapy often __53__ the work of social workers, psychiatrists (心理医生) and psychologists, as well as specialists in pain medicine.


This modern __54__ for pain management has led to a wealth of innovative treatments which are more effective and with fewer side effects than ever before. Decades ago, there were only a __55__ number of drugs available, and many of them caused __56__ side effects in older people, including dizziness and fatigue. This created a double-edged sword: the medications helped relieve the pain but caused other problems that could be worse than the pain itself.


注意:此部分试题请在答题卡2上作答


A)  result


I)    determining


B)  involves


J)   limited


C)  significant


K)  gravely


D)  range


L)   complained


E)   relieved


M) respect


F)   issues


N)  prompting


G)  seriously


O)  specialize


H)  magnificent




Section B

Directions:   There are 2 passages in this section. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A), B), C) and D). You should decide on the best choice and mark the corresponding letter on Answer Sheet 2 with a single line through the centre.


Passage One

Questions 57 to 61 are based on the following passage.


I’ve been writing for most of my life. The book Writing Without Teachers introduced me to one distinction and one practice that has helped my writing processes tremendously. The distinction is between the creative mind and the critical mind. While you need to employ both to get to a finished result, they cannot work in parallel no matter how much we might like to think so.


Trying to criticize writing on the fly is possibly the single greatest barrier to writing that most of us encounter. If you are listening to that 5th grade English teacher correct your grammar while you are trying to capture a fleeting (稍纵即逝的) thought, the thought will die. If you capture the fleeting thought and simply share it with the world in raw form, no one is likely to understand. You must learn to create first and then criticize if you want to make writing the tool for thinking that it is.


The practice that can help you past your learned bad habits of trying to edit as you write is what Elbow calls “free writing.” In free writing, the objective is to get words down on paper non-stop, usually for 15-20 minutes. No stopping, no going back, no criticizing. The goal is to get the words flowing. As the words begin to flow, the ideas will come from the shadows and let themselves be captured on your notepad or your screen.


Now you have raw materials that you can begin to work with using the critical mind that you’ve persuaded to sit on the side and watch quietly. Most likely, you will believe that this will take more time than you actually have and you will end up staring blankly at the pages as the deadline draws near.


Instead of staring at a blank start filling it with words no matter how bad. Halfway through you available time, stop and rework your raw writing into something closer to finished product. Move back and forth until you run out of time and  the final result will most likely be far better than your current practices.


注意:此部分试题请在答题卡2上作答。


57.   When the author says the creative mind and the critical mind “cannot work in parallel” (Line 4, Para. 1) in the writing process, he means ________.


A) no one can be both creative and critical


B) they cannot be regarded as equally important


C) they are in constant conflict with each other


D) one cannot use them at the same time


58.   What prevents people from writing on is ________.


A) putting their ideas in raw form


B) attempting to edit as they write


C) ignoring grammatical soundness


D) trying to capture fleeting thoughts


59.   What is the chief objective of the first stage of writing?


A) To organize one’s thoughts logically.


B) To choose an appropriate topic.


C) To get one’s ideas down.


D) To collect raw materials.


60.   One common concern of writers about “free writing” is that ________.


A) it overstresses the role of the creative mind


B) it takes too much time to edit afterwards


C) it may bring about too much criticism


D) it does not help them to think clearly


61.   In what way does the critical mind help the writer in the writing process?


A) It refines his writing into better shape.


B) It helps him to come up with new ideas.


C) It saves the writing time available to him.


D) It allows him to sit on the side and observe.


Passage Two

I don’t ever want to talk about being a woman scientist again. There was a time in my life when people asked constantly for stories about what it’s like to work in a field dominated by men. I was never very good at telling those stories because truthfully I never found them interesting. What I do find interesting is the origin of the universe, the shape of space-time and the nature of black holes.


At 19, when I began studying astrophysics, it  did not bother me in the least to be the only woman in the classroom. But while earning my Ph.D. at MIT and then as a post-doctor doing space research, the issue started to bother me. My every achievement—jobs, research papers, awards—was viewed through the lens of gender (性别) politics. So were my failures. Sometimes, when I was pushed into an argument on left brain versus (相对于) right brain, or nature versus nurture (培育), I would instantly fight fiercely on my behalf and all womankind.


Then one day a few years ago, out of my mouth came a sentence that would eventually become my reply to any and all provocations: I don’t talk about that anymore. It took me 10 years to get back the confidence I had at 19 and to realize that I didn’t want to deal with gender issues. Why should curing sexism be yet another terrible burden on every female scientist? After all, I don’t study sociology or political theory.


Today I research and teach at Barnard, a women’s college in New York City. Recently, someone asked me how may of the 45 students in my class were women. You cannot imagine my satisfaction at being able to answer, 45. I know some of my students worry how they will manage their scientific research and a desire for children. And I don’t dismiss those concerns. Still, I don’t tell them “war” stories. Instead, I have given them this: the visual of their physics professor heavily pregnant doing physics experiments. And in turn they have given me the image of 45 women driven by a love of science. And that’s a sight worth talking about.


62.   Why doesn’t the author want to talk about being a woman scientist again?


A) She feels unhappy working in male-dominated fields.


B) She is fed up with the issue of gender discrimination.


C) She is not good at telling stories of the kind.


D) She finds space research more important.


63.   From Paragraph 2, we can infer that people would attribute the author’s failures to ________.


A) the very fact that she is a woman


B) her involvement in gender politics


C) her over-confidence as a female astrophysicist


D) the burden she bears in a male-dominated society


64.   What did the author constantly fight against while doing her Ph.D. and post-doctoral research?


A) Lack of confidence in succeeding in space science.


B) Unfair accusations from both inside and outside her circle.


C) People’s stereotyped attitude toward female scientists.


D) Widespread misconceptions about nature and nurtured.


65.   Why does the author feel great satisfaction when talking about her class?


A) Female students no longer have to bother about gender issues.


B) Her students’ performance has brought back her confidence.


C) Her female students can do just as well as male students.


D) More female students are pursuing science than before.


66.   What does the image the author presents to her students suggest?


A) Women students needn’t have the concerns of her generation.


B) Women have more barriers on their way to academic success.


C) Women can balance a career in science and having a family.


D) Women now have fewer problems pursuing a science career.


Part V Cloze (15 minutes)

Directions:   There are 20 blanks in the following passage. For each blank there are four choices marked A), B), C) and D) on the right side of the paper. You should choose the ONE that best fits into the passage. Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 2 with a single line through the centre.


注意:此部分试题请在答题卡2上作答。


An earthquake hit Kashmir on Oct. 8, 2005. it took some 75,000 lives, __67__ 130,000 and left nearly 3.5 million without food, jobs or homes. __68__ overnight, scores of tent villages bloomed __69__ the region, tended by international aid organizations, military __70__ and aid groups working day and night to shelter the survivors before winter set __71__.


Mercifully, the season was mild. But with the __72__ of spring the refugees will be moved again. Camps that __73__ health care, food and shelter for 150,000 survivors have begun to close as they were __74__ intended to be permanent.


For most of the refugees, the thought of going back brings __75__ emotions. The past six months have been difficult. Families of __76__ many as 10 people have had to shelter __77__ a single tent and share cookstoves and bathing __78__ with neighbors. “They are looking forward to the clean water of their rivers,” officials say. “They are __79__ of free fresh fruit. They want to get back to their herds and start __80__ again.” But most will be returning to __81__ but heaps of ruins. In many villages, electrical __82__ have not been repaired, nor have roads. Aid workers __83__ that it will take years to rebuild what the earthquake took __84__. And for the thousands of survivors, the __85__ will never be complete.


Yet the survivors have to start somewhere. New homes can be built __86__ the stones, bricks and beams of old ones. Spring is coming and it is a good time to start again.


67.   A) injured


B) ruined


C) destroyed


D) damaged


68.   A) Altogether


B) Almost


C) Scarcely


D) Surely


69.   A) among


B) above


C) amid


D) across


70.   A) ranks


B) equipment


C) personnel


D) installations


71.   A) out


B) in


C) on


D) forth


72.   A) falling


B) emergence


C) arrival


D) appearing


73.   A) strengthened


B) aided


C) transferred


D) provided


74.   A) never


B) once


C) ever


D) yet


75.   A) puzzled


B) contrasted


C) doubled


D) mixed


76.   A) like


B) as


C) so


D) too


77.   A) by


B) below


C) under


D) with


78.   A) facilities


B) instruments


C) implements


D) appliances


79.   A) seeking


B) dreaming


C) longing


D) searching


80.   A) producing


B) cultivating


C) farming


D) nourishing


81.   A) anything


B) something


C) everything


D) nothing


82.   A) lines


B) channels


C) paths


D) currents


83.   A) aside


B) away


C) up


D) evaluate


84.   A) aside


B) away


C) up


D) out


85.   A) reservation


B) retreat


C) replacement


D) recovery


86.   A) from


B) through


C) upon


D) onto


Part VI Translation (5 minutes)

Directions:   Complete the sentences by translating into English the Chinese given in brackets. Please write you translation on Answer Sheet 2.


注意:此部分试题请在答题卡2上作答,只需写出译文部分。


87.   The finding of this study failed to ________________________ (将人们的睡眠质量考虑在内).


88.   The prevent and treatment of AIDS is ________________________ (我们可以合作的领域).


89.   Because of the leg injury, the athlete ________________________ (决定退出比赛).


90.   To make donations or for more information, please       ________________________ (按以下地址和我们联系).


91.   Please come here at ten tomorrow morning    ________________________ (如果你方便的话).




2007年6月23日四级参考答案

Part I Writing


四级英语参考范文:


Part II Reading Comprehension (Skimming and Scanning)


1.     Y


2.     Y


3.     N.


4.     Y.


5.     NG


6.     N


7.     Y


8.     unwelcome emails


9.     names and contact information


10.   economic gain


Part III Listening Comprehension


11.   C


12.   D


13.   B


14.   A


15.   C


16.   D


17.   D


18.   A


19.   C


20.   B


21.   A


22.   C


23.   B


24.   A


25.   C


26.   C


27.   B


28.   D


29.   C


30.   A


31.   B


32.   D


33.   A


34.   B


35.   D


36.   meaning


37.   adjusting


38.   aware


39.   competition


40.   standards


41.   accustomed


42.   semester


43.   inquire


44.   at their worst ,they may threaten to take their children out of college or cut off funds


45.   think it only right and natural that they determine what their children do with their lives


46.   who are now young adults must, be the ones responsible for what they do and what they are 15.10


Part IV Reading Comprehension (Reading in Depth)




47.   L


48.   G


49.   I


50.   D


51.   O


52.   F


53.   B


54.   M


55.   J


56.   C














57.   D


58.   B


59.   C


60.   B


61.   A


62.   B


63.   A


64.   C


65.   D


66.   C










Part V Cloze




67.   A


68.   B


69.   D


70.   C


71.   B


72.   C


73.   D


74.   A


75.   D


76.   B


77.   C


78.   A


79.   B


80.   C


81.   D


82.   A


83.   C


84.   B


85.   D


86.   A










Part VI Translation (5 minutes)


87.   take people’s sleep quality into account


88.   the field (where) we can cooperate / the field in which we can cooperate


89.   decided to quit the match


90.   contact us at the following address


91.   if it is convenient for you / at your convenience

文章来源于兼职吧:http://www.jianzhi8.com/edu/5693.html